Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Katil Zanlısı Koca Tutuklandı

Antalya’da evinin yatak odasında ölü olarak bulunan 1 çocuk annesi 26 yaşındaki Fatma Kızılçelik’in olay günü gözaltına alınan eşi Osman Kızılçelik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 261 Sokaktaki...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 10:27
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 10:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da evinin yatak odasında ölü olarak bulunan 1 çocuk annesi 26 yaşındaki Fatma Kızılçelik’in olay günü gözaltına alınan eşi Osman Kızılçelik, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 261 Sokaktaki bir apartmanın giriş katında önceki gün meydana gelen olayda giyim mağazasında tezgahtar olarak çalışan evli ve 3 yaşında bir kız çocuk annesi Fatma Kızılçelik işe gelmemiş ve yapılan araştırmada evinde ölü olarak bulunmuştu.
Genç kadının evinde dağınıklık, boğazı ve vücudunun çeşitli yerlerinde bulunan darp izlerinden yola çıkan polis, cinayet şüphelisi olarak kocası Osman Kızılçelik’i gözaltına aldı. Talihsiz genç kadın dün Serik ilçesinde toprağa verilirken ifadesi alınan Osman Kızılçelik, dün sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Osman Kızılçelik’in, ifadesinde olay akşamı Elmalı ilçesinden düğünden dönerken araçta eşi ile tartıştıklarını ve aynı gece evde farklı odalarda uyuduklarını ve sabah kalkıp işe gittiğini, geceyle ilgili hiçbir şey hatırlamadığını söylediği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.