Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kastamonu’da Trafik Kazası: 1’i Ağır 5 Yaralı

Kastamonu’da meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 5 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde Toprakköy mevkisinde il merkezinden Devrekani ilçesine gitmekte olan Cihan Kavaloğlu (42) idaresindeki 37 AC 198...

Haber Giriş Tarihi: 23.08.2015 21:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.08.2015 21:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu’da Trafik Kazası: 1’i Ağır 5 Yaralı
Kastamonu’da meydana gelen trafik kazasında 1’i ağır 5 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu-İnebolu karayolu üzerinde Toprakköy mevkisinde il merkezinden Devrekani ilçesine gitmekte olan Cihan Kavaloğlu (42) idaresindeki 37 AC 198 plakalı otomobil, iddialara göre aracın önüne hayvan çıkması sonrası sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek, yol kenarındaki bariyerlere çarptı. Daha sonra orta refüje çıkan araç, yaklaşık 120 metre sürüklendikten sonra yolun ortasında takla attı. Kazada, otomobil sürücüsü Cihan Kavaloğlu ile araç içerisinde bulunan yolcular Mücevher Kavaloğlu (68), Emine Kavaloğlu (39), Nur Halil Kavaloğlu (19), Muhammed Kürşat Kavaloğlu (15) yaralandı.
Kaza sonrası adeta can pazarının yaşandığı olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslara bindirilerek Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi ile çevredeki özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan araç içerisinden yolun kenarına fırlayan Mücevher Kavaloğlu’nun hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Öte yandan, kaza sonrası Kastamonu-İnebolu karayolu bir süreliğine araç trafiğine kapatıldı. Kaza yapan aracın yoldan kaldırılmasıyla yol, yeniden araç trafiğine açıldı.
Kazada, yaralılara yardım etmek isteyen bazı vatandaşların benzin akan aracın yanına sigara ile yaklaşmaları dikkatlerden kaçmadı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.