Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kastamonu Emniyetinden Huzur Operasyonu

Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzuruna yönelik gerçekleştirilen uygulamalarda, çok sayıda tabanca ve mermi ele geçirildi.Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’nün, vatandaşların huzur ortamının devamını sağlamak, terör ve...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 17:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzuruna yönelik gerçekleştirilen uygulamalarda, çok sayıda tabanca ve mermi ele geçirildi.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü’nün, vatandaşların huzur ortamının devamını sağlamak, terör ve asayiş olaylarını önlemek amacıyla şehrin giriş ve çıkışlarında gerçekleştirdiği uygulamalarda çok sayıda kişi sorgulanırken, çok sayıda tabanca ve mermi ele geçirildi.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan asayiş uygulamalarında haklarında yakalanma emri bulunan iki kişi yakalandı. Araçlarda yapılan aramalarda ise, 9 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet ruhsatsız av tüfeği 3 adet kurusıkı tabanca, 76 adet fişek ele geçirildi. Yapılan asayiş uygulamaları sonucunda araçlarında tabanca ve mermi bulunan şahıslar hakkında yasal işlem yapılırken, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü çalışmaların süreceğini açıkladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.