Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasımpaşa’da Çocukların Çıkarttığı Yangın Binaya Sıçradı

Beyoğlu Kasımpaşa’da çocuklar tarafından çıkartıldığı iddia edilen açık alandaki tahta deposu alev alev yandı. Depodan yükselen alevlerin 6 katlı binaya sıçraması nedeniyle vatandaşlar dairelerin tahliye edildi.Yangın, saat 17.00 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2016 18:42
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2016 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Beyoğlu Kasımpaşa’da çocuklar tarafından çıkartıldığı iddia edilen açık alandaki tahta deposu alev alev yandı. Depodan yükselen alevlerin 6 katlı binaya sıçraması nedeniyle vatandaşlar dairelerin tahliye edildi.
Yangın, saat 17.00 sıralarında Beyoğlu Kasımpaşa Kadı Mehmet Mahallesi Serin Sokak üzerindeki tahta deposunda meydana geldi. İddiaya göre, açık alandaki tahta depoya giren çocuklar, depoda yangın çıkarttı. Depoda alevlerin yükseldiğini gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekipleri olay yerine seyir halindeyken depodan yüksek alevler hemen yanındaki 6 katlı binanın çatısına sıçradı. Çatıya sıçrayan alevler hızla yayılınca alt kattaki dairelere sıçramaya başladı. Kısa bir süre sonra olay yerine gelen Beyoğlu ve Şişli itfaiyesine bağlı ekipler, yangına müdahale etmeye başladı.
BİNADA YAŞAYAN VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLDİ
Binaya sıçrayan alevlerin alttaki dairelere sıçraması nedeniyle vatandaşlar tedbir amaçlı binadan tahliye edildi. Büyük bir korkuyla yangını izleyen vatandaşlar, o anları cep telefonlarıyla görüntülemeyi de ihmal etmedi. Depoda söndürme çalışmaları yapan itfaiye ekipleri aynı zamanda binanın çatısına çıkarak çatıdaki yangına da müdahale etti. Çalışmalar sürdüğü esnada mahalleli elinde küçük yangın tüpleriyle hazırda bekledi. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saatlik çalışması sonucunda yangın kontrol altına alınırken, depo da ve binada soğutma çalışmaları başlatıldı.
Yangını gören bir vatandaş, “Yangını buradaki çocuklar tahtaları yakara çıkarttılar, görenler de var. Biz müdahale etmeye çalıştık, bizim binaya sıçramadı ama çatı arasına sıçradı. Binada yaşayanlar var çıkarttılar. Binada kimse kalmadı” dedi.
Polis yangınla ilgili inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.