Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kasadan Para Çalan Sahte Denetmen Tutuklandı

Adana’da bir otobüs firmasına giderek kendisini şirketin denetmeni olarak tanıtıp 12 bin 500 lira çaldığı ileri sürülen zanlı tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi’ndeki Adana Merkez Otogar’da...

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2016 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2016 16:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da bir otobüs firmasına giderek kendisini şirketin denetmeni olarak tanıtıp 12 bin 500 lira çaldığı ileri sürülen zanlı tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi’ndeki Adana Merkez Otogar’da meydana geldi. İddiaya göre, bir otobüs firmasının çalışanları polisi arayarak 12 bin 500 liralarının çalındığını ileri sürdü. Polis, otogara gidip firma çalışanlarıyla görüşüp güvenlik kamerasını inceledi. Yapılan incelemede firmanın güvenlik kamerasından, zanlının, sohbet ettiği firma görevlisinin dışarıya çıkmasıyla gizlice kasayı açıp paraları aldığını belirledi. Görüntüdeki görevli Soner Uğurluel, kendisini firmanın denetmeni olarak tanıtan ve İstanbul’dan gelecek otobüsü kontrol edeceğini belirten zanlıyla sohbet ettiklerini ve bir süre sonra bu kişiyle dışarıya çıktığını söylediği öğrenildi. Kayıtlarda, zanlının, Uğurluel ile dışarıya çıkması ve bir süre sonra tek başına dönerek kasadaki parayı alıp ayrılması yer alıyor. Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırmayla zanlının Gaziantep’te başka bir firmada çalıştığını öğrendi.
Ekipler, zanlı Umut S.’yi Gaziantep’te yakaladı. Zanlının üzerini arayan ekipler, 9 bin 500 lira buldu. Adana Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen zanlının, ifadesinde "Paranın 3 bin lirasını kumarda kaybettiğini" söylediği ileri sürüldü. Zanlı emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.