Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karkamış’ta Saldırının Yaşandığı Bölgeye 5 Ambulans Sevk Edildi

Terör örgütü DAEŞ kontrolündeki Suriye’nin Cerablus kentinden havanlı saldırının gerçekleştirildiği Gaziantep’in Karkamış ilçesine saldırıdan saatler sonra art arda 5 ambulans sevk edildi.Gaziantep’in Karkamış ilçesi Suriye sınırında...

Haber Giriş Tarihi: 28.04.2016 15:09
Haber Güncellenme Tarihi: 28.04.2016 15:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Terör örgütü DAEŞ kontrolündeki Suriye’nin Cerablus kentinden havanlı saldırının gerçekleştirildiği Gaziantep’in Karkamış ilçesine saldırıdan saatler sonra art arda 5 ambulans sevk edildi.
Gaziantep’in Karkamış ilçesi Suriye sınırında bulunan Türk Yurdu Jandarma Karakolunun bulunduğu bölgeye, Suriye’nin terör örgütü IŞİD kontrolündeki Cerablus kentinden havan topu ile saldırı düzenlenmişti. Saldırının ardından misliyle karşılık verilirken, jandarma ekipleri saldırının düzenlendiği bölgeye giden Nizip-Karkamış karayolu Yolağzı köyü mevkisinde kontrol noktası oluşturmuş, saldırı bölgesine 20 kilometre uzaklıktaki yol da kaymakamlık talimatı ile ulaşıma kapatılmıştı. Kontrol noktasından sivillerin ve basın mensuplarının geçişine izin verilmezken, bölgeye sadece ambulans ve güvenlik güçleri alınıyordu.
Jandarmanın kontrol noktasında saldırıdan saatler sonra art arda 5 ambulansa geçiş verildi. Art arda geçen ambulanslar ise yeni bir saldırı ihtimalini düşündürürken, ambulansların olası saldırılara karşı takviye amaçlı gönderildiği tahmin ediliyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.