Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da karısını bıçaklayan şahıs tutuklandı

Bursa’da boşanmak isteyen karısını bıçaklayan adam tutuklandı.Osmangazi’ye bağlı Demirtaşpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Emine Y. (38), iki yıldır ayrı yaşadığı eşi tarafından bir süre önce takip edilmeye başladı. Bunun...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2017 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2017 13:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da karısını bıçaklayan şahıs tutuklandı

Bursa’da boşanmak isteyen karısını bıçaklayan adam tutuklandı.

Osmangazi’ye bağlı Demirtaşpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda, Emine Y. (38), iki yıldır ayrı yaşadığı eşi tarafından bir süre önce takip edilmeye başladı. Bunun üzerine Emine Y. Cumhuriyet Başsavcılığından uzaklaştırma kararı çıkarttı. Buna rağmen, boşanmak istediği kocası Ümit Y. (42), birkaç kez önünü keserek tehdit etti. Ümit Y, pazartesi sabahı, eşi Emine Y.’nin işe gittiği yol üzerinde saklandı. Bir süre bekledikten sonra oradan geçen Emine Y.’yi görünce saklandığı yerden çıkan Ümit Y,. karısına bıçakla saldırmaya başladı. Emine Y. karşı koymaya çalışsa da başarılı olamadı. Emine Y. yaralı olarak kaçarken. Ümit Y. de ters istikamette kaçmaya başladı. O anlar ise çevrede bulunan güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Bursa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadının yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli koca ise tutuklandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.