Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kargo Teslim Uyuşturucu Sevkiyatına Polis Baskını

İzmir’e, Doğu ve Günaydoğu illerinden kargo ile uyuşturucu getirip piyasaya sürmek isteyen 2 şüpheli polis ekiplerince yakalanırken kargo ile gelen 31 buçuk kilo esrar maddesi ele geçirildi.Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2016 10:45
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2016 10:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kargo Teslim Uyuşturucu Sevkiyatına Polis Baskını
İzmir’e, Doğu ve Günaydoğu illerinden kargo ile uyuşturucu getirip piyasaya sürmek isteyen 2 şüpheli polis ekiplerince yakalanırken kargo ile gelen 31 buçuk kilo esrar maddesi ele geçirildi.
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İzmir genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonların tespitine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, kargo firmaları vasıtasıyla uyuşturucu madde sevkiyatı yapıldığı ve bu tür faaliyetler içerisinde yer alan E. isimli şahsın Doğu veya Güneydoğu illerinden temin ettiği uyuşturucu maddeleri kargo firmaları aracılığı ile İzmir’e getireceği bilgisini aldı.
Uyuşturucu İle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla söz konusu kargo firmasına, kamyonet ile gelerek kargoyu teslim alan E.B. (38) ve R.S. (24) isimli şahıslar yakalandı. Kargo ile gelen karton koli içerisinde ve E.B. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda toplam 31.5 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.S. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemeden serbest kalırken E.B. ise tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.