Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kardeşinin silahından çıkan kurşunlarla can veren Melek ölüme böyle yürüdü

DİYARBAKIR’DA ERKEK KARDEŞİ TARAFINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLEN MELEK ASLAN’IN KALDIĞI YURTTAN ÇIKIP KARDEŞİ İLE BULUŞMAYA GİTTİĞİ ANLARIN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇIKTI.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2020 12:22
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2020 12:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kardeşinin silahından çıkan kurşunlarla can veren Melek ölüme böyle yürüdü

Diyarbakır’da erkek kardeşi tarafından vurularak öldürülen Melek Aslan’ın kaldığı yurttan çıkıp kardeşi ile buluşmaya gittiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bulunan Kafeler Sokak’ta meydana gelmişti. Diyarbakır’da yaşayan 24 yaşındaki Melek Aslan, erkek kardeşi 20 yaşındaki M.A. ile konuşmak için buluştu. İki kardeşin konuşması bir süre sonra tartışmaya dönüştü. Bu sırada M.A., yanındaki silahla ablasına kurşun yağdırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine bölgeye 112 acil sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan talihsiz kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Melek Aslan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayın ardından kardeşi M.A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, Melek Aslan’ın öldüğü gün kardeşi ile buluşmaya gittiği anların görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerinde Melek’in elinde kitaplarla saat 11.30 sularında kaldığı yurttan çıktığı ve vurulduğu yere gittiği anlar yer aldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.