Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karayoluna Tuzaklanan Eyp Kontrollü Bir Şekilde İnfilak Ettirildi

Diyarbakır-Bingöl karayolunda teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı kontrollü bir şekilde infilak ettirildi.Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından, vatandaşların...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 11:27
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 11:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Diyarbakır-Bingöl karayolunda teröristler tarafından yola tuzaklanan el yapımı patlayıcı kontrollü bir şekilde infilak ettirildi.
Konuya ilişkin Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı tarafından, vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması, mevcut huzur ve güven ortamının devam ettirilmesi ve vatandaşların her türlü terör eylemlerinden korunması amacıyla her türlü tedbir alındığı belirtildi. Açıklamada, “Bu tedbirler kapsamında, Diyarbakır-Bingöl karayolunun Hedik mevkiinde MAKÖ köpeğinin tepki vermesi üzerine yapılan kontrolde yoldan araziye doğru giden 10 metre kablo tespit edilmiş ve tespit edilen EYP Patlayıcı Madde İmha Timi tarafından emniyetli bir şekilde patlatılarak imha edilmiştir. Patlama sonrası herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmamıştır. Bölgemizde yaşayan vatandaşların huzur ve güven içerisinde seyahat özgürlüğünü rahatlıkla kullanabilmesini sağlamak amacıyla teröristle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlere kararlılıkla devam edilecektir” denildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.