Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karavanı çalınan mağdur hırsız çıktı

Karavanının çalındığı iddiası ile polise başvuran M.A. 3 farklı hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.Niğde’de kendisine ait yaklaşık 4 bin 500 TL değerindeki karavanının çalındığını belirten M.A.’nın...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 13:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 13:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karavanının çalındığı iddiası ile polise başvuran M.A. 3 farklı hırsızlık olayına karıştığı gerekçesiyle gözaltına alındı.
Niğde’de kendisine ait yaklaşık 4 bin 500 TL değerindeki karavanının çalındığını belirten M.A.’nın ihbarı üzerine Niğde İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri harekete geçti ve karavanı başka bir renge boyanmış halde bularak, M.A.’ya teslim etti.
M.A.’nın karavanının teslim edilmesinin ardından, 5 gün içinde üç farklı hırsızlık olayı meydana geldi. İlk olayda N.A.’nın evinin önündeki motosikleti, ikinci olayda alışverişi gittiği esnada motosikletini caddeye bırakan N.Z.’nin motosikleti, üçüncü olayda da, N.Ö. adında bir başka şahsın evine girilerek cep telefonu ile bir miktar parası çalındı.
Ardı ardına meydana gelen ihbarların ardından harekete geçen polis ekipleri, MOBESE kayıtları ve diğer delilleri bir araya getirerek hırsızın peşine düştü.
Önce çaldırdı sonra çaldı
Yapılan incelemeler neticesinde, hırsızlık olayını gerçekleştiren kişinin, bir süre önce karavanının çalındığını belirterek, ihbarda bulunan M.A olduğunu tespit edildi. Polis M.A’yı yakalayarak adli makamlara teslim etti. Mahkeme M.A.’yı 18 yaşından küçük olduğu için serbest bıraktı. Çalınan paralar ve cep telefonları mağdurlara teslim edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.