Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman’daki Paralel Yapı Operasyonuna 1 Tutuklama Daha

Karaman’daki paralel yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan biri tutuklandı.Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi tarafından yürütülen operasyon kapsamında Ankara ve...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 22:24
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 22:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’daki paralel yapı operasyonu kapsamında gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 2 zanlıdan biri tutuklandı.
Karaman İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şubesi tarafından yürütülen operasyon kapsamında Ankara ve Konya’daki ikametlerinde bulunamayan F.K. ve Y.Y. isimli kişiler dün emniyet müdürlüğüne gelerek teslim oldu. Cumhuriyet savcısı tarafından ifadesi alınan F.K. ve Y.Y. tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan F.K. tutuklanırken, Y.Y. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Yürütülen soruşturma kapsamında Karaman, Ankara ve Konya’da 33 kişi hakkında gözaltı kararı verilmiş, 29 Mayıs’ta düzenlenen operasyonda 19 kişi, 4 Haziran’da ise bir kişi, dün de 2 kişi gözaltına alınmıştı. Böylece operasyon kapsamında adliyeye sevk edilen 22 zanlıdan 3’ü tutuklanmış, 18’i adli kontrol şartıyla, 1’i de savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakılmış oldu.
Haklarında gözaltı kararı bulunan 11 kişinin yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.