Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman’daki otobüs kazasında ölen 3 kişinin kimliği belirlendi

Karaman’daki yolcu otobüsü kazasında hayatını kaybeden 3 yolcunun kimliği belirlenirken, yaralı sayısının da 47 olduğu açıklandı.Edinilen bilgiye göre, Alınan Celal Ö. yönetimindeki 42 ER 169 plakalı yolcu otobüsü, Mersin’den Karaman’...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2018 04:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2018 04:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’daki otobüs kazasında ölen 3 kişinin kimliği belirlendi

Karaman’daki yolcu otobüsü kazasında hayatını kaybeden 3 yolcunun kimliği belirlenirken, yaralı sayısının da 47 olduğu açıklandı.

Edinilen bilgiye göre, Alınan Celal Ö. yönetimindeki 42 ER 169 plakalı yolcu otobüsü, Mersin’den Karaman’ a gelirken, Sertavul geçidinde, sağanak nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, 3 yolcu olay yerinde hayatını kaybederken, 47 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla ve özel araçlarla kaldırıldıkları Karaman Devlet Hastanesi ile özel hastanelerde tedavi altına alındı. Olay yerinde hayatını kaybeden ve cenazeleri Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırılan yolcuların isimleri ise Rukiye Ertan (26), Sultan Söylemez (26) ve Hatice Yaldız (28)i olduğu açıklandı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.