Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaman’da polisten kaçan sürücüye 7 bin 938 lira ceza

KARAMAN'DA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINA UYMAYARAK KAVGAYA KARIŞAN VE DAHA SONRA POLİSTEN KAÇAN BİR SÜRÜCÜ, KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI.

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2020 22:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2020 22:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karaman’da polisten kaçan sürücüye 7 bin 938 lira ceza

Karaman’da sokağa çıkma kısıtlamasına uymayarak kavgaya karışan ve daha sonra polisten kaçan sürücü, kovalamaca sonucu yakalandı. Polis merkezine götürülen sürücüye 7 bin 938 lira para cezası yazılırken, otomobili de otoparka çekildi.

Alınan bilgiye göre, Topucak Mahallesi’nde iki grubun kavga ettiği ihbarı üzerine adrese polis ekibi sevk edildi. Polis ekiplerinin geldiğini gören İ.G. (48), 70 AU 003 plakalı otomobiline binerek kaçmaya başladı. Ekipler otomobilin peşine düşerken, aracın il dışına çıkma ihtimaline karşı da şehrin giriş ve çıkışları tutuldu. Yaşanan yaklaşık 1.5 saatlik kovalamacanın sonunda otomobil, Ağıloğuz Deresi yolunda bir polis aracına da çarptıktan sonra kıstırılarak durduruldu. Otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başlayan İ.G., bir bahçenin dikenli tellerinin üzerinden atlamaya çalışırken düşmesi sonucu kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Karaman Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen sürücü, ifadesi alınmak üzere Yunus Emre Polis Merkezine götürüldü. Sürücüye sokağa çıkma kısıtlamasına uymama, polisin dur ihtarına uymama ve trafiği tehlikeye düşürmekten toplam 7 bin 938 lira para ceza yazıldığı öğrenildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.