Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karaköy’de İntihar Girişimi

İSTANBUL (İHA) – İstanbul Karaköy’de 7 katlı bir otoparkın çatısına çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Eline geçirdiği taşları aşağıya atmakla tehdit eden şahıs yürekleri ağza getirdi.Edinilen bilgiye göre, bölgede...

Haber Giriş Tarihi: 10.06.2016 19:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.06.2016 19:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İSTANBUL (İHA) – İstanbul Karaköy’de 7 katlı bir otoparkın çatısına çıkan bir şahıs intihar girişiminde bulundu. Eline geçirdiği taşları aşağıya atmakla tehdit eden şahıs yürekleri ağza getirdi.
Edinilen bilgiye göre, bölgede simitçilik yaptığı iddia edilen ismi öğrenilemeyen erkek bir şahıs akşam 16.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebeple Karaköy’deki 7 katlı otoparkın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Otoparkın tepesinde bir şahsın olduğunu gören vatandaşlar polise ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken itfaiye ekipleri de şahsın atlama ihtimaline karşı hava yastığı açarak önlem aldı.
Polis ekiplerinin ikna çabalarına direnen ve bulunduğu yerden inmek istemeyen şahıs otoparkın tepesinde eline geçirdiği taş ve kiremitleri aşağıda bulunanların üzerine atmakla tehdit etti. Bununla yetinmeyen şahıs elindeki taşı kafasına vurdu. Bir süre sonra elindeki taş ve kiremitleri bırakan şahıs bu defa da bulunduğu noktada kedi gibi yürümeye başladı. İtfaiye ekipleri de açtıkları hava yastığını şahısla birlikte hareket ettirerek önlem almayı sürdürdü.
Tüm bu yaşananları vatandaşlar film izler gibi izlerken bazı vatandaşlar ise intihar girişimini cep telefonlarıyla görüntülemeye çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren intihar girişimi polislerin çabaları sonucu şahsın bulunduğu yerden ikna edilerek indirilmesiyle sona erdi. Şahsın indirilmesiyle herkes derin bir nefes aldı. Polis otosuna bindirilen şahıs ifadesi alınmak üzere Karaköy Polis Merkezi’ne götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.