Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karadeniz’de kaybolan 19 yaşındaki balıkçıyı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Sarıyer’de Balık Avlayan 19 Yaşındaki Balıkçı, Av Dönüşü Gemiden Düşerek Suda Kaybolmuştu. Gencin Bulunması İçin Havadan Ve Karadan Arama Çalişmalari Devam Ediyor. Arama Kurtarma Çalişmalari Drone İle Havadan Görüntülendi.

Haber Giriş Tarihi: 19.02.2020 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 19.02.2020 12:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karadeniz’de kaybolan 19 yaşındaki balıkçıyı arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Sarıyer’de balık avlayan 19 yaşındaki balıkçı, av dönüşü gemiden düşerek suda kaybolmuştu. Gencin bulunması için havadan ve karadan arama çalışmaları devam ediyor. Arama kurtarma çalışmaları drone ile havadan görüntülendi.

İddiaya göre, Karadeniz’e balık tutmak için açılan “İbrahim Reis” isimli balıkçı teknesinde çalışan 19 yaşındaki Sebahattin Eyigün, geçtiğimiz Cuma günü saat 17.30 sularında Rumeli Feneri’ne dönüşe geçtikleri sırada denize düşmüştü. Genç, olumsuz hava koşulları nedeniyle bir anda gözden kaybolmuştu. Diğer çalışanların fark etmesi ile durum Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerine bildirilmişti. Sahil Güvenlik ekipleri botlar ve helikopterle arama kurtarma çalışmalarına devam ediyor. Gözü yaşlı aile yakınları ise Eyigün’ün bulunmasını beklerken, gencin düşmeden önce ailesine gönderdiği videoda olumsuz hava şartlarının olduğunu belirttiği öğrenildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi su altı arama kurtarma amiri Nurettin Ünal, “ Beş gün önce kaybolan Sebahattin Eyigün kardeşimizi arama kurtarma çalışmaları hala devam ediyor. Sahil güvenlik ekiplerimiz helikopter ve tekne desteğiyle açıklarda arama yapıyorlar. Bizde kıyı bölgelerine vurma ihtimaline karşı koy bölgelerini tarıyoruz. İnşallah en yakın zamanda kayıp şahsı bularak ailesine teslim edebiliriz.” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.