Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karacabey’deki yangın korkuttu

Bursa’nın Karacabey ilçesinde fabrika ve atölyelerin yakınında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alındı.Olay, ilçe terminali karşısında faaliyet gösteren fabrika...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 17:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 17:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karacabey’deki yangın korkuttu
Bursa’nın Karacabey ilçesinde fabrika ve atölyelerin yakınında çıkan yangın korkuttu. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın, yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alındı.
Olay, ilçe terminali karşısında faaliyet gösteren fabrika ve atölyelerin bulunduğu boş alanda meydana geldi. Kuru otların bulunduğu alanda dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar, itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede büyüyen alevler, içerisinde kimyasallar bulunan mermer atölyesine doğru ilerleyince paniğe sebep oldu. İki itfaiye ekibi yangına basınçlı suyla müdahale ederken, polis ekipleri ise çevrede geniş çaplı güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin güçlükle müdahale ettiği alevler, yaklaşık 1 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı.
Polis çevredekilerin ifadesine başvururken, itfaiye ekipleri yangının çıkış nedeninin belirlemek için incelemelerde bulundu. Alevlerin etkili olduğu alanda küle dönen ahşap garaj içerisinde jet ski olduğu ve yangının farkedilmesiyle son anda çıkarıldığı öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.