Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük’te FETÖ operasyonunda 17 kişi adliyeye sevk edildi

Karabük’te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, örgütün sözde "Şanlıurfa Emniyet İmamı" ve eşinin de bulunduğu 17 kişi adliyeye sevk...

Haber Giriş Tarihi: 23.09.2016 14:18
Haber Güncellenme Tarihi: 23.09.2016 14:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’te, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan, örgütün sözde "Şanlıurfa Emniyet İmamı" ve eşinin de bulunduğu 17 kişi adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube ekiplerince yürütülen soruşturma kapsamında önceki gün düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, Samsun Vergi Dairesi’nde çalışırken FETÖ darbe girişimine ilişkin soruşturma dahilinde görevden uzaklaştırılan ve örgütün sözde "Şanlıurfa Emniyet İmamı" olduğu belirtilen M.B., ev hanımı eşi S.B. ile A.Ş., E.E.Ö., E.O., F.Y., S.D., Ş.M., Ş.D.T., A.U., E.Ç., L.G., Ş.K., D.K., M.Ö., N.E. ve O.G. isimli öğretmenlerin olduğu 17 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.
Şifreli mesajlaşma sistemi "ByLock" uygulamasını kullandığı belirlenen zanlılar, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra geniş güvenlik önlemleri altında Karabük Adliyesi’ne getirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.