Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karabük’te 4 Kişi Karbonmonoksit Gazından Zehirlendi

KARABÜK (İHA) – Karabük’te 2 farklı adreste yaşanan olayda 84 yaşındaki kadın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybederken, 1’i çocuk 3 kişi de gazdan etkilendi.Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yenimahalle...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 14:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
KARABÜK (İHA) – Karabük’te 2 farklı adreste yaşanan olayda 84 yaşındaki kadın sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybederken, 1’i çocuk 3 kişi de gazdan etkilendi.
Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Yenimahalle Umut Sokakta meydana gelen ilk olayda, Dudiye Gökmen (68), Cemil Gökmen (66) ile 6 yaşındaki torunları Sıla A. sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilendi. Sabah namazına kalkan çift durumu fark ederek 112 ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı çift ve torunlarını KBÜ Eğitim Araştırma Hastanesi’ne sevk etti. İlk tedavileri yapılan Dudiye ve Cemil Gökmen ile torunları Sıla A. daha sonra Ankara’ya sevk edildi.
HABER ALINMAYINCA GERÇEK ORTAYA ÇIKTI
Yaylacık Mahallesi Türkoğlu Caddesinde meydana gelen diğer olayda ise bir apartmanın 3’üncü katındaki dairesinde yalnız yaşayan Fati Özcan’dan (84) haber alamayan gelini durumu komşularına söyledi. Komşuların yaşlı kadını görmediklerini söylemesi ve evin kapısının açılmaması üzerine polis ekiplerine bilgi verildi.
Olay yerine gelen polis ekipleri, kapıyı kırarak içeri girdiklerinde yaşlı kadının cansız bedeniyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemede yaşlı kadının sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi. Özcan’ın cesedi savcının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili soruştur sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.