Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapkaç şüphelisi serbest bırakıldı

G.k, Olaydan 4 Gün Sonra Yakalanmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2016 15:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kapkaç şüphelisi serbest bırakıldı
Amasya’da 3 kilometre boyunca yürüyerek takip ettiği kadının çantasını çalarak kayıplara karıştıktan 4 gün sonra polisin yakaladığı kapkaç şüphelisi çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
55 Evler Mahallesi’nde yaşayan Y.A. adlı kadını 3 kilometre boyunca takip ettikten sonra arkasından yaklaşıp koluna asılı çantasını çekerek olay yerinden koşarak uzaklaştı. Düşerek ayağı burkulan kadının başvurması üzerine harekete geçen Amasya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri çevredeki ve 3 kilometrelik güzergahtaki tüm MOBESE ve iş yeri güvenlik kameralarını inceleyip kapkaç şüphelisini belirledi. Göynücek ilçesinde yaşayan şüpheli G.K.’nın (30) evine operasyon düzenleyen polis, göz altına aldı.
İçindeki 750 TL’yi aldıktan sonra çantayı çöpe attığını anlatan G.K.’nın ifadesinde "Parasız kaldım. Bir anlık gafletle yaptım” dedi.
Daha önce işlediği herhangi bir suçu bulunmayan evli ve 3 çocuk babası G.K., savcılığa sevk edilmesi sonrası çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.