Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kapısı Açık Araçta Yatan İki Kişiyi Görenler Polisi Alarma Geçirdi

Antalya’da park ettikleri otomobilin içinde aracın kapıları açık halde uyuyakalan biri kadın 2 kişi polisi alarma geçirdi.Olay, Muratpaşa ilçesinde eski Tekel binası önünde bulunan otoparkta meydana geldi. Kapıları açık halde bir otomobilin...

Haber Giriş Tarihi: 11.04.2016 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.04.2016 14:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da park ettikleri otomobilin içinde aracın kapıları açık halde uyuyakalan biri kadın 2 kişi polisi alarma geçirdi.
Olay, Muratpaşa ilçesinde eski Tekel binası önünde bulunan otoparkta meydana geldi. Kapıları açık halde bir otomobilin içerisinde hareketsiz yatan 2 kişi bulunduğu ihbarını alan polis ve sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine geldi.
KİMLİK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİLER
Polislerin uyarısı ile uyanan gençler, arkadaş olduklarını ve önceki gün akşam şehir merkezinde gezdikten sonra aracın içinde uyuyakaldıklarını söyledi. Ekipler, gençler üzerinde kimlik kontrolü yaparken diğer taraftan olay yerine gelen 112 ekipleri gençleri sağlık kontrolünden geçirdi. 2 kişi sağlık ve kimlik kontrollerinin ardından serbest bırakıldı.
Polis ekipleri, araçta uyuyan gençleri daha güvenli bir yere gitmeleri konusunda uyardıktan sonra olay yerinden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.