Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kandıra’da Yanan Lüks Araç Hurdaya Döndü

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde lüks bir otomobil, boş bir arazide alev alev yandı. Görgü tanıkları otomobili bir kadının yaktığını iddia etti.Olay, Kandıra Kaymaz Araman köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaymaz Araman...

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2016 23:14
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2016 23:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde lüks bir otomobil, boş bir arazide alev alev yandı. Görgü tanıkları otomobili bir kadının yaktığını iddia etti.
Olay, Kandıra Kaymaz Araman köyü civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kaymaz Araman köyü civarında bulunan çalılık alanda 41 PA 038 plakalı otomobil alev alev yanmaya başladı. Otomobilin yandığını gören çevredeki vatandaşlar, durumu itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerinde gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında alevler kontrol altına alınarak söndürüldü. Alevlerin kontrol altına alınması sonrasında itfaiye ekipleri soğutma çalışması yaptı. Yanan araç hurdaya dönerken, yangın yerine gelen jandarma ekiplerince inceleme yapıldı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, aracı bir kadının getirdiği, kadının daha sonra aracı yakarak beyaz renkte başka bir araç ile olay yerinden ayrıldığı ileri sürüldü. Jandarma ekipleri görgü tanıklarının iddiaları üzerine soruşturma başlatırken, yanan aracın Kartepe ilçesinde oturan Mükremin Ç.’nin olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.