Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kandıra’da serinlemek için denize giren iki kardeş boğuldu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılan iki kardeş, boğularak hayatlarını kaybetti.Sıcak geçen haftasonu tatilinde denize girmek için Darıca’dan Kandıra’nın Seyrek sahiline gelen iki kardeş,...

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2016 19:56
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2016 19:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde serinlemek için girdikleri denizde akıntıya kapılan iki kardeş, boğularak hayatlarını kaybetti.
Sıcak geçen haftasonu tatilinde denize girmek için Darıca’dan Kandıra’nın Seyrek sahiline gelen iki kardeş, akıntıya kapılarak boğuldu. Edinilen bilgiye göre sabah erken saatlerde Seyrek sahiline gelerek denize giren 27 yaşındaki Mahir Alica ve kardeşi 18 yaşındaki Mert Alica, bir anda akıntıya kapılarak gözden kayboldular. Diğer tatilcilerin haber vermesi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Sahilleri Su Kazalarını Engelleme Merkezi ekiplerince arama çalışması başlatıldı. Aramaların arından 2 kardeşin cansız bedenleri sudan çıkartılırken, aynı yerde akıntıya kapılan 3. kişi olan Ertük Tan adlı kişi KOSKEM ekiplerince kurtarılarak Kandıra Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Boğularak hayatlarını kaybeden iki kardeşin cenazeleri önce Kazım Dinç Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken daha sonra yapılacak otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.