Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kan bağış istasyonuna giren hırsız çalacak bir şey bulamayınca ortalığı dağıttı

Gaziantep’te Kızılay’a ait kan bağış istasyonuna bir haftada iki kez hırsız girdi. İlk soygunda televizyon çalan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ikinci girişimlerinde çalacak bir şey bulamayınca ortalığı dağıtıp, kayıplara...

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2017 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2017 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kan bağış istasyonuna giren hırsız çalacak bir şey bulamayınca ortalığı dağıttı

Gaziantep’te Kızılay’a ait kan bağış istasyonuna bir haftada iki kez hırsız girdi. İlk soygunda televizyon çalan kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ikinci girişimlerinde çalacak bir şey bulamayınca ortalığı dağıtıp, kayıplara karıştı.

Gaziantep Demokrasi Meydanı’nda bulunan Kızılay’a ait Kan Bağış konteynerine son bir haftada iki kez hırsız girdi. Geçen hafta yaşanan olayda, konteynerin kapısını zorlayıp açan kişi ya da kişiler, LCD ekran televizyonu alarak, kayıplara karıştı. Son olarak dün gece aynı istasyona giren şahıs ya da şahıslar, alacak bir şey bulamayınca bu kez ortalığı dağıttı. İçeride bulunan kan alımında kullanılan koltukları tahrip eden kişi ya da kişiler, kayıplara karıştı.

Olayın ardından polis, inceleme başlattı. Olay yeri inceleme ekipleri, konteynere giren kişi ya da kişilerin kimliğinin belirlenmesi için çalışma yürütüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.