Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyonun Altında Kalan Geç Kadın Ölümden Döndü

Antalya’da kamyonun altında kalan 2 çocuk annesi kadın ölümden döndü. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgiye göre, kaza Yeşilırmak Caddesi ile Sütçüler Caddesi dönüşünde meydana geldi. Bünyamin Çamkerten(35),...

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2016 15:17
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2016 15:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’da kamyonun altında kalan 2 çocuk annesi kadın ölümden döndü. Kaza anı saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, kaza Yeşilırmak Caddesi ile Sütçüler Caddesi dönüşünde meydana geldi. Bünyamin Çamkerten(35), arkasında yolcu olarak bulunan eşi Leyla Çamkerten(35) ile 07 BLH 08 plakalı motosikletiyle Yeşilırmak Caddesi’nde kırmızı ışıkta beklemeye başladı. Yeşil ışığın yanmasıyla birlikte Sütçüler Caddesi’ne dönen Bünyamin Çamkerten, yanından aynı caddeye dönüş yapan Yusuf A.(37) idaresindeki 07 DAV 98 kamyona dokundu. Çarpmanın etkisiyle arkada yolcu olarak bulunan Leyla Çamkerten, bir anda düşerek kamyonun altında kaldı.
Olayı gören çevredeki vatandaşlar hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Bünyamin Çamkerten’in hayati tehlikesi bulunmazken, Leyla Çamkerten ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Kamyon sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Motosiklet üzerinde Çamkerten ailesinin çocuklarına aldıkları oyuncak poşetleri dikkat çekti.
Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
KAZA KAMERADA
Kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kamyon ve motosikletin yeşil ışığın yanmasıyla sağa doğru dönüş yaptığı, kamyonun dokunmasıyla sarsılan motosikletin arkasında bulunan kadının, tekerleğin altında kaldığı ve yaralandığı görülüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.