Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyonun Altında Ezilmekten Son Anda Kurtuldu

Ordu’nun Fatsa ilçesinde motosikletiyle yola kontrolsüz çıkan sürücü, kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu.Edinilen bilgiye göre, Fatsa ilçesinde motosikletiyle yola kontrolsüz çıkan Gökhan Aydın’ın (21) motosikletine hızla gelen...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 13:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kamyonun Altında Ezilmekten Son Anda Kurtuldu
Ordu’nun Fatsa ilçesinde motosikletiyle yola kontrolsüz çıkan sürücü, kamyonun altında kalmaktan son anda kurtuldu.
Edinilen bilgiye göre, Fatsa ilçesinde motosikletiyle yola kontrolsüz çıkan Gökhan Aydın’ın (21) motosikletine hızla gelen kamyon ön tekerinden hafif çarptı. Kazada motorun üzerinden atlayan Aydın yara almadan kurtulurken, motosiklet hasar gördü. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi.
Olay anını anlatan Gökhan Aydın, “Arkadaşlarımla galeride oturuyorduk. Marketten bir şeyler almamı istediler. Motoruma bindim ve tam asfalta çıkacağım sırada kamyonun geldiğini gördüm ve frene bastım. O esnada motorum kendi kendine hareket etti ve kamyonun altına doğru ilerledi. Kendimi motorun üzerinden atarak kurtardım. Allah’tan bana bir şey olmadı, çok sevinçliyim” dedi.
Kaza nedeniyle motosikletin büyük hasar gördüğünü belirten Aydın, “Kaza olduktan sonra kamyon şoförü geriye doğru geldi ve bana sağlığım hakkında bir şeyler sordu. ‘İyiyim’ dedim ve daha sonra kendisi yoluna devam etti. Verilmiş sadakam varmış” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.