Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyonu kurtardı ama bacağını kurtaramadı

Samsun’da seyir halindeyken frenleri boşalan mıcır yüklü kamyonu çıkmaz sokağa sokan sürücü kamyonu kurtardı ama bacağını kesilmekten kurtaramadı.Olay, dün saat 10.00 sıralarında Asarcık ilçesi Kavak-Asarcık yolu Çayırkent mevkisinde...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 18:49
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 18:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da seyir halindeyken frenleri boşalan mıcır yüklü kamyonu çıkmaz sokağa sokan sürücü kamyonu kurtardı ama bacağını kesilmekten kurtaramadı.
Olay, dün saat 10.00 sıralarında Asarcık ilçesi Kavak-Asarcık yolu Çayırkent mevkisinde meydana geldi. Karayolları’na ait kamyon ile mıcır taşıyan Musa Gençtürk (38), yaptığı kazada bacağını kaybetti.
Yaşadığı kazayı anlatan Musa Gençtürk, “Karayolları kamyonu ile mıcır taşırken frenler tutmayınca, kamyonu çıkmaz sokak yazan bir yola soktum. Orada kamyonu durdurmayı başardım ama araç yan yattı. Sonra bacağım kamyonun altında kaldı. Sol bacağımdan yaralandım. Kaza sonrası bacağım artık yok. Bacağımı kestiler. İtfaiye ekipleri beni aracın altından kurtardı. İtfaiye ve ambulans erken geldi ama ilk etapta ayağım aracın altında kaldığı için yapacak pek fazla bir şey yoktu” dedi.
Gençtürk’ün tedavisi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde devam ediyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.