Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bursa'da kamyonet kaza yaptı, yola fırlayan sürücü hayatını kaybetti

Bursa’da bir otomobil ile kamyonet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Armutlu çevreyolu Mezarlık kavşağında meydana gelen kazada...

Haber Giriş Tarihi: 27.09.2017 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 27.09.2017 11:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa'da kamyonet kaza yaptı, yola fırlayan sürücü hayatını kaybetti

Bursa’da bir otomobil ile kamyonet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle yola fırlayan kamyonet sürücüsü hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Bursa’nın Gemlik ilçesine bağlı Armutlu çevreyolu Mezarlık kavşağında meydana gelen kazada Ertan Turan (47) idaresindeki 11 DT 356 plakalı kapalı kasalı kamyonet ile Gökhan K. idaresindeki 34 TP 6269 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile kamyonet sürücü Ertan Turan yola fırlayarak ağır yaralandı. 112 Acil ambulansı ile Gemlik Devlet Hastanesine kaldırılan Turan burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazaya karışan araçlar çekiciler tarafından yoldan kaldırılırken Gökhan K. polis tarafından gözaltına alındı. Kaza ile alakalı soruşturma devam ederken, Turan’ın yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi.

Öte yandan kazanın meydana geldiği noktada son zamanlara çeşitli kazalar yaşandığına dikkat çekilerek, bölgede var olan aydınlatma sisteminin zaman zaman çalışmadığı ve karanlık olan yolun kavşakla da birleşmesi sonrası kazaların meydana geldiği öne sürüldü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.