Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyonet AT Arabasını Biçti, Sürücü Ve AT Yaralandı

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir kamyonetin önünde seyir halinde olan at arabasına çarpması sonucu, at arabası sürücüsü ile at yaralandı.Edinilen bilgilere göre, 10 VY 546 plakalı kamyonet ile Ortaköy Mahallesi yolu üzerinde seyir halinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2016 20:43
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2016 20:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir kamyonetin önünde seyir halinde olan at arabasına çarpması sonucu, at arabası sürücüsü ile at yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, 10 VY 546 plakalı kamyonet ile Ortaköy Mahallesi yolu üzerinde seyir halinde olan sürücü İbrahim M., iddiaya göre karşıdan gelen aracın far ışığından etkilenerek önünde seyreden at arabasını fark edemedi. Kamyonet, önünde seyir halinde olan 56 yaşındaki Mustafa Çoban’ın kullandığı at arabasına çarptı.
AT ARABASI PARÇALARA AYRILDI
Çarpışmayla birlikte at arabası ve kamyonet yoldan çıkarak tarlaya uçtular. Şiddetli çarpışma sonucunda at arabası sürücüsü Mustafa Çoban ile at yaralandı, at arabası ise paramparça oldu. Kazada yaralanan Mustafa Çoban, olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
ATIN AYAKLARI KIRILDI
Ayakları kırılan at ise Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakım ve Tedavi Merkezi’ne götürülerek tedavi altına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.