Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyondan Düşen Betonların Altında Kalan Kadının Evinde Hüzünlü Bekleyiş

Kadıköy’de bir kamyondan düşen betonların altında kalarak hayatını kaybeden Ayşe Altın’ın evinin bulunduğu sokakta hüzünlü bekleyiş sürüyor. Talihsiz kadının kardeşi İbrahim Eren, betonların dalların takılması ile mümkün olmadığını...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 12:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy’de bir kamyondan düşen betonların altında kalarak hayatını kaybeden Ayşe Altın’ın evinin bulunduğu sokakta hüzünlü bekleyiş sürüyor. Talihsiz kadının kardeşi İbrahim Eren, betonların dalların takılması ile mümkün olmadığını belirterek, olayda ihmalin olduğunu iddia etti.
Suadiye Kaptan Arif Sokak içerisinde dün bir kamyonun geçişi sırasında kamyonun üzerindeki gaz betonları kaldırımda yürüyen Ayşe Altın’ın üzerine düşmüş ve kadın talihsiz bir şekilde olay yerinde hayatını kaybetmişti. Aynı sokakta oturan Ayşe Altın’ın kardeşi İbrahim Eren, olay yerinde bir süre hüzünlü bir şekilde bekledi.
İbrahim Eren, “Biz ne desek şuan gözümle görmediğimiz için ne desek boş. Ama bu halat ağaca takılma ile kopacak bir halat değil. Burada büyük bir ihmal var. Dallara baktığınızda kırık bile yok. Yolda olsa dersiniz ki hadi görmemiş dersiniz ama kaldırımda olduğu için büyük bir acı bizim için. Ama şuan elimiz kolumuz bağlı. Adli süreci takip edeceğiz. Cenazemizi yarın Safranbolu’da toprağa vereceğiz” dedi.
Ayşe Altın’ın yaşadığı apartmanın önünde ise yakınları ve apartman sakinlerinin hüzünlü bekleyişi sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.