Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyon Kırmızı Işıkta Bekleyen 7 Aracı Biçti: 7 Yaralı

Uşak’ta kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına dalan kamyon 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.Kaza, sabah saat 08.30 sularında Uşak-İzmir karayolu üzerinde bulunan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Gediz kavşağında meydana geldi. Uşak...

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2016 11:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2016 11:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kamyon Kırmızı Işıkta Bekleyen 7 Aracı Biçti: 7 Yaralı
Uşak’ta kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına dalan kamyon 7 kişinin yaralanmasına neden oldu.
Kaza, sabah saat 08.30 sularında Uşak-İzmir karayolu üzerinde bulunan Uşak Organize Sanayi Bölgesi Gediz kavşağında meydana geldi. Uşak yönünden gelen Sulha Ceylan idaresindeki 06 EU 6335 kamyon kırmızı ışıkta bekleyen 7 aracı biçti. Yolun sağı ve solana savrularak hurdaya dönen araçlarda bulunan 7 kişi yaralandı. Kamyon sürücüsü kaza sonrası olay yerinden 200 metre uzakta aracını durdurarak kayıplara karıştı. Kaçan kamyon sürücüsü, kazadan bir saat sonra olay yerine gelerek polise teslim oldu.
Kazada yaralanan Kamil Kül, Mustafa Bulut, Hanife Ünlütürk, Osman Kalay, Hasan Hüseyin Kalay, Fikriye Kalay, Selma Yükseldi olay yerine gelen ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Kaza nedeni ile D300 karayolunun Uşak İzmir istikameti yaklaşık 2 saat trafiğe kapalı kaldı. Yol trafiği yakınlarda bulunan bir benzinliğin arkasındaki tali yoldan sağlanırken temizlik ekiplerinin yolu temizlemesi ve kamyonun hurdaya çevirdiği araçların çekici ile kaza yerinden kaldırılmasından sonra trafik akışı normale döndü.
Olay yerinden ilk kaçan ve sonra kaza yerine gelerek polise teslim olan kamyon sürücüsü ifadesi alınmak üzere gözaltına alınırken, güvenlik güçleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.