Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kamyon hayvan sürüsüne, başka araç telef olan hayvanlara çarptı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir kamyonun hayvan sürüsüne çarpması sonucu 20 küçükbaş hayvan telef oldu. Başka bir aracın da telef hayvanlara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre kaza, İslahiye Çevreyolu Hastane...

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2016 21:56
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2016 21:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir kamyonun hayvan sürüsüne çarpması sonucu 20 küçükbaş hayvan telef oldu. Başka bir aracın da telef hayvanlara çarptığı kazada 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, İslahiye Çevreyolu Hastane Kavşağında meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen kamyon yoldan geçen keçilere çarptı. Kazada 20 küçükbaş hayvan telef olurken kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Daha sonra kazanın meydana geldiği çevre yolundan geçen Mehmet Tanrıtanır idaresindeki 06 ZB 603 plakalı araç telef olan hayvanlara çarpması sonucu araç içerisindeki Dilek Tanrıtanır, sürücü Mehmet Tanrıtanır ve ismi öğrenilemeyen bir çocuk olmak üzere toplam 3 kişi yaralandı. Yaralılar çevredeki vatandaşlar tarafından İslahiye Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Belediye temizlik işçileri olay yerini temizlerken, polis ekipleri trafiğe kapanan olay yerinde inceleme yaptı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.