Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kalorifer Kazanı Patladı, Ortalık Savaş Alanına Döndü

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bölücek Kadir Nevişet İlkokulu’nun yan tarafından bulunan kazan dairesindeki kalorifer kazanı büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sonrası okulun bir katı lojman olarak kullanılan iki katlı binası, üç...

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2016 18:19
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2016 18:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kalorifer Kazanı Patladı, Ortalık Savaş Alanına Döndü
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Bölücek Kadir Nevişet İlkokulu’nun yan tarafından bulunan kazan dairesindeki kalorifer kazanı büyük bir gürültüyle patladı. Patlama sonrası okulun bir katı lojman olarak kullanılan iki katlı binası, üç sınıf ve etraftaki binalarda hasar oluştu.
Kdz. Ereğli ilçesinde yapımı yeni tamamlanan ve yaklaşık 2 ay önce eğitime açılan hayırsever Kadir Kameroğlu’nun yaptığı Kadir Nevişet İlkokulu’nun yanındaki kazan dairesinde patlama meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kalorifer kazanının patlaması nedeniyle öğretmen lojmanında bulunduğu iki katlı bina patlama sonrası kullanılamaz hale gelirken 3 otomobil ve etraftaki iki binada hasar oluştu. Okulun üç sınıfı da patlamada zarar gördü.
Patlamaya ilişkin olarak Cumhuriyet Savcılığı soruşturma başlatırken teknik ekiplerin yarın okula gelerek detaylı incelemede bulunacakları öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.