Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaleci Sinan’ın Dolandırılma İddiasıyla Açılan Davaya Devam Edildi

Eskişehirspor’un eski kalecisi Sinan Ören’in, 2012 yılındaki sözleşmesinde vaat edilen daire ve çeklerin ödenmediği şikâyeti üzerine açılan davada, aralarında eski Başkan Halil Ünal’ın da bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehirspor’un eski kalecisi Sinan Ören’in, 2012 yılındaki sözleşmesinde vaat edilen daire ve çeklerin ödenmediği şikâyeti üzerine açılan davada, aralarında eski Başkan Halil Ünal’ın da bulunduğu 6 kişinin yargılanmasına devam edildi.
Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın ikinci duruşmasında, tutuksuz sanıklar Zeki Ü., Musa Mert Ü. ve Gönenç Ü. ile tarafların avukatları hazır bulundu. Mazeret bildiren Halil Ünal ise duruşmaya katılmadı. Sanıklardan Gönenç Ü., duruşmadaki savunmasında, Eskişehirspor kulübüyle bir bağlantısının olmadığını ifade ederek, belirtilen çeki imzalamadığını belirtti.
Çeki kaleci Sinan Ören’den aldığını belirten Gönenç Ü., "Kendisiyle daire sözleşmesi yaptık. İki daireden birini verdik. Diğeri ise bir GSM şirketinin baz istasyonu kurması nedeniyle davalıktı, bu yüzden teslim edemedik. Dolandırıcılık olayı söz konusu değil" dedi.
Sanıklarda Zeki Ü ise, yaptığı savunmasında “Sinan Ören’e vadedilen dairenin birinin tapusunu verildik. 300 bin liralık borcumuzun arkasındayız. Alacak-verecek davamız var. Dava sonuçlanınca borcumuzu öderiz" dedi.
Mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 28 Haziran’a erteledi.
OLAYIN GEÇMİŞİ
Sinan Ören, sözleşmesi gereği kendisine vaat ettiği dairenin teslim edilmediği ve çeklerin ödenmediği gerekçesiyle avukatı aracılığıyla şikayette bulunmuş, bunun üzerine aralarında eski Başkan Halil Ünal’ın da bulunduğu şüpheliler hakkında "Tacir veya şirket yöneticileri ile kooperatif yöneticilerinin dolandırıcılığı" suçundan dava açılmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.