Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaldırıma Çarpan Araç Evin Bahçesine Uçtu: 2 Yaralı

Kocaeli’de direksiyon hakimiyetini yitirerek kaldırıma çarpan bir araç takla atarak yol kenarındaki evin bahçesine uçtu, kazada 2 kişi yaralandı.Olay, Başiskele ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Saliha Sarısüleyman...

Haber Giriş Tarihi: 20.06.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 20.06.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kaldırıma Çarpan Araç Evin Bahçesine Uçtu: 2 Yaralı
Kocaeli’de direksiyon hakimiyetini yitirerek kaldırıma çarpan bir araç takla atarak yol kenarındaki evin bahçesine uçtu, kazada 2 kişi yaralandı.
Olay, Başiskele ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgi ve iddialara göre, Saliha Sarısüleyman idaresindeki 41 SS 661 plakalı otomobil, Fidanlık Yolu mevkiinde ilerlediği sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı ve yol kenarındaki evin bahçesine uçtu. Kazayı gören vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.
Olay yerine hızla gelen itfaiye ekipleri araç içerisinde sıkışan sürücü Saliha Sarısüleyman ve yanındaki arkadaşı Emine Zeybek’i çıkartarak 112 ekiplerine teslim etti. Sağlık ekipleri yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenilirken, polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.