Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaldığı Otelde Bıçaklanan Yaşlı Adam Hayatını Kaybetti

Fatih’te bir otelde iki müşteri arasında çıkan tartışma kanlı sonuçlandı.Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, İslambol Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saat 05.30 sıralarında beş yıldır...

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 07:28
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 07:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te bir otelde iki müşteri arasında çıkan tartışma kanlı sonuçlandı.
Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi, İslambol Sokak üzerinde bulunan bir otelde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gerçekleşti. Sabah saat 05.30 sıralarında beş yıldır otelde kaldığı öğrenilen emekli Çoşkun Altay ile dün gece otele giriş yapan Mehmet Ö. isimli şahıs henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Otelin tuvaletinde başlayan tartışma büyürken, Mehmet Ö. isimli şahıs yanında bulunan bıçakla Çoşkun Altay’ı çeşitli yerlerinden bıçakladı. Bıçak darbelerine maruz kalan yaşlı adam kanlar içerisinde yere yığıldı. Sesler üzerine yukarı çıkan otel çalışanı Coşkun Altay’ı hareketsiz bir şekilde yerde yatarken buldu. Bunun üzerine olay polis ekipleri ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Çoşkun Altay’ın hayatını kaybettiğini tespit etti.
Çoşkun Altay’ı bıçaklayan Mehmet Ö. ise olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Şüpheli şahsın soğukkanlı olarak olay yerinden uzaklaştığını ifade eden bir görgü şahidi,’’ Sabah 05.30 sıralarında otel çalışanı dışarı çıktı. Bana polisi ara dedi. Polisi aradık, otelci yukarı doğru çıktı. O esnada vuran şahıs dışarı çıktı. Soğukkanlıydı. Hatta sordum. Yukarı ne var diye. Yukarıda biri bağırıyor dedi. Meğer kendisi yapmış. Sırt çantalıydı. Köşeyi dönüp uzaklaştı. Çoşkun amca 4-5 yıldır burada kalıyordu. Kimseyi zararı olmayan, sabahları kalkıp camiye giden ardından dükkanımıza gelip kahvaltı eden bir insandı’’ diye konuştu.
Polis olayla ilgili incelemelerde bulunurken, kaçan şahsın yakalanması için çalışma başlatıldı. Yapılan incelemelerin ardından Çoşkun Altay’ın cansız bedeni Yenibosna’da bulunan Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.