Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahvehaneye pompalı tüfekle saldırı: 3 yaralı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, bir kahvehaneye kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 3 kişi yararlandı.Olay gece saatlerinde General Asım Gündüz Mahallesi 5713 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2016 08:34
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2016 08:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Karabağlar ilçesinde, bir kahvehaneye kimliği belirsiz bir kişi tarafından pompalı tüfekle ateş edilmesi sonucu 3 kişi yararlandı.
Olay gece saatlerinde General Asım Gündüz Mahallesi 5713 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine kimliği belirsiz bir kişi kahvehaneye pompalı tüfekle ateş etti. Olayda vücutlarının çeşitli yerlerine saçma isabet eden 28 yaşındaki Mert G., 37 yaşındaki Atilla Ö. ve Murat Ö. yararlandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından yaralılar ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedaviye alınan yaralılardan Mert G.’nin gözüne isabet eden saçma yüzünden görme yetisini kaybedebileceği belirtilirken diğer iki yaralının sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Polis ekipleri kahvehaneyi pompalı tüfekle tarayan kimliği belirsiz kişiyi ve yanında olduğu iddia edilen iki kişiyi yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.