Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahvehanede Yaşanan Cinnette Ölü Sayısı 2’ye Çıktı

Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kahvehanede çıkan tartışma sonrası cinnet getiren şahsın kurşun yağdırdığı akrabalarından birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi.Hacet Mahallesi Canlılar Sokak’taki...

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2015 22:13
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2015 22:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Antalya’nın Alanya ilçesinde bir kahvehanede çıkan tartışma sonrası cinnet getiren şahsın kurşun yağdırdığı akrabalarından birinin daha hayatını kaybetmesiyle ölenlerin sayısı 2’ye yükseldi.
Hacet Mahallesi Canlılar Sokak’taki bir kahvehanede kahvehanede oyun oynayan ve akraba oldukları öğrenilen Güral O., Mehmet Ali A., Yusuf K. ve Sedat K. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında dışarı çıkan Sedat K., bir süre sonra tekrar içeri girerek televizyon seyretmeye başladı. Daha sonra bir anda ayağa kalkan Sedat K., cinnet getirerek belindeki ruhsatsız silahını çıkarıp masada oturan 3 kişiye kurşun yağdırdı. Başına isabet eden kurşunla ağır yaralanan Mehmet Ali A. olay yerinde hayatını kaybederken, Güral O. ve Yusuf K. yaralandı. Yaralılardan Güral O. da kaldırıldığı özel bir hastanede hayatını kaybetti. Sedat K. ise olay yerine gelen polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.