Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahramanmaraş’ta bayram tedbirleri üst seviyede

Kahramanmaraş’ta Ramazan Bayramı öncesi, emniyet tedbirleri artırıldı.Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde yapılan kontrollerde, 4 bin 504 kişi sorgulandı. Sorgulamalar sırasında...

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2016 17:45
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2016 17:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kahramanmaraş’ta bayram tedbirleri üst seviyede
Kahramanmaraş’ta Ramazan Bayramı öncesi, emniyet tedbirleri artırıldı.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından son bir hafta içerisinde yapılan kontrollerde, 4 bin 504 kişi sorgulandı. Sorgulamalar sırasında çeşitli suçlardan aranan 53 kişi yakalandı. Ramazan Bayramını fırsat bilerek piyasaya sahte para süren şüphelileri takibe alan ekipler, esnafı ziyaret ederek tek tek uyardı.
Yapılan kontrollerde polis, piyasaya sahte 8 bin TL ile 500 dolar süren 5 kişiyi gözaltına alarak, adliyeye sevk etti.
80 sivil polis 600 resmi polisin katıldığı bayram uygulamalarının devam edeceğini kaydeden Kahramanmaraş Asayiş Müdürü Ertuğrul Güler, umuma açık yer ve otellerde kontrollerinin sürdüğünü söyledi.
Tedbirlerin bayram tatili süresince de devam edeceğini söyleyen Güler yaptığı açıklamada, "Ramazan ayı süresince kayda değer büyük ve can sıkıcı nitelikli herhangi bir olay yaşanmadı. Ramazan ayı son derece sakin ve güvenli geçti. İnşallah bayram boyunca da aynı şekilde huzur ortamının devam etmesi için polisimiz 24 saat görev başında olacak" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.