Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kahramanmaraş’ta 40 kişi gözaltına alındı

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe kalkışmasına ilişkin Kahramanmaraş’ta yürütülen soruşturma kapsamında aralarında asker ve akademisyenlerin de bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri,...

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe kalkışmasına ilişkin Kahramanmaraş’ta yürütülen soruşturma kapsamında aralarında asker ve akademisyenlerin de bulunduğu 40 kişi gözaltına alındı.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün sabahın erken saatlerinde il genelinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Aralarında eski rektör yardımcısı Prof. Dr. Uğur Yıldırım’ın da bulunduğu 35 akademisyen sabah evlerinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan 35 akademisyen, Necip Fazıl Şehir Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Emniyette işlemleri süren 35 akademisyenin ikametlerinde ve makam odalarında arama yapılıyor.
Soruşturması kapsamında Kahramanmaraş’ta gözaltına alınan 1 subay, 3 astsubay ve 1 uzman çavuş emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma kapsamında gözaltı işlemlerinin devam edeceği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.