Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kağızman Çemçe-madur, Sarıkamış Boyalı Ormanları Güvenlik Bölgesi İlan Edildi

Kars Valiliği koordinatörlüğünde icra edilecek askeri operasyonlar dolayısıyla Kağızman Çemçe-Madur ile Sarıkamış Boyalı Ormanlarının geçici askeri güvenlik bölgesi süreleri 1 Mart 2016 tarihine kadar uzatıldı.Konuyla ilgili Kars Valiliği’nden...

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2015 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2015 12:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kars Valiliği koordinatörlüğünde icra edilecek askeri operasyonlar dolayısıyla Kağızman Çemçe-Madur ile Sarıkamış Boyalı Ormanlarının geçici askeri güvenlik bölgesi süreleri 1 Mart 2016 tarihine kadar uzatıldı.
Konuyla ilgili Kars Valiliği’nden yapılan yazılı açıklamada, “Valiliğimiz koordinatörlüğünde icra edilecek askeri operasyonlarda sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi için; Kağızman Çemçe-Madur Bölgesi ve Sarıkamış Boyalı Ormanları, Bakanlar Kurulu kararı ile 1 Mart 2016 tarihine kadar uzatılmıştır” denildi.
Açıklamada, “Selim ilçesi Bozkuş-Akçakale Bölgeleri ile Sarıkamış ilçesi Karanlık Dere ve Keklik Deresi Bölgeleri, Valiliğimizce 03 Eylül 2015-18 Eylül 2015 tarihleri arasında 15 gün süre ile, Geçici Askeri Güvenlik Bölgesi ilan edilmiştir” ifadelerine yer verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.