Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kağıthane’de Korkutan Plaza Yangını

Kağıthane’de inşaat halindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın sırasında inşaatta çalışan işçiler, iskeleye çıkarak kendilerini korumaya çalıştı.Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki...

Haber Giriş Tarihi: 19.05.2016 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.05.2016 15:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de inşaat halindeki bir iş yerinde yangın çıktı. Paniğe neden olan yangın sırasında inşaatta çalışan işçiler, iskeleye çıkarak kendilerini korumaya çalıştı.
Kağıthane İmrahor Caddesi üzerinde bulunan inşaat halindeki bir plazada çıkan yangın inşaat işçileri arasında paniğe neden oldu. Henüz belirlenemeyen bir nedenle orta katlarda başlayan yangın, plazanın dış cephesine yapılan izolasyon malzemelerinin hızlıca tutuşmasıyla üst katlara sıçradı. Yangın sırasında plazada bulunan ve iskeleye çıkarak korunan inşaat işçilerinin panik halinde oldukları görüldü. Olay yerine sevk edilen çok sayıda itfaiye ekibinin çalışmaları ile yangın plazanın tamamını etkisi altına almadan kontrol altına alındı. Yangının kontrol altına alınmasının ardından itfaiye ekipleri soğutma çalışmalarına devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.