Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kağıthane’de iki grup arasında silahlı kavga: 2 yaralı

KAĞITHANE’DE İKİ GRUP ARASINDA ÇIKAN SİLAHLI KAVGADA 2 KİŞİ YARALANDI. YARALILAR HASTANEYE KALDIRILIRKEN POLİS KAVGA SONRASI KAÇAN ŞAHISLARI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI. OLAY, SAAT 23:00 SIRALARINDA KAĞITHANE ZAFER CADDESİ’NDE YAŞANDI. İDDİAYA GÖRE, İKİ GRUP ARASINDA HENÜZ BELİRLENEMEYEN BİR SEBEPLE SİLAHLI KAVGA ÇIKTI. İKİ GRUP ARASINDA YAŞANAN ÇATIŞMADA 2 KİŞİ ÇEŞİTLİ YERLERİNDEN YARALANDI. OLAYI GÖREN VATANDAŞLARIN İHBARI ÜZERİNE SAĞLIK VE POLİS EKİPLERİ SEVK EDİLDİ. KAVGAYA KARIŞAN DİĞER KİŞİLER İSE KAYIPLARA KARIŞTI. YERDE YARALI OLARAK YATAN 1 YARALI AMBULANS İLE ŞİŞLİ ETFAL HASTANESİNE KALDIRILIRKEN DİĞER BİR YARALI İSE VATANDAŞLARIN YARDIMIYLA HASTANEYE KALDIRILDI. POLİS EKİPLERİ OLAY YERİNDE İNCELEMELERDE BULUNARAK KAVGAYA KARIŞAN ŞÜPHELİLERİ YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI.

Haber Giriş Tarihi: 17.09.2020 00:36
Haber Güncellenme Tarihi: 17.09.2020 00:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de iki grup arasında silahlı kavga: 2 yaralı

Kağıthane’de iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken polis kavga sonrası kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, saat 23:00 sıralarında Kağıthane Zafer Caddesi’nde yaşandı. İddiaya göre, iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple silahlı kavga çıktı. İki grup arasında yaşanan çatışmada 2 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kavgaya karışan diğer kişiler ise kayıplara karıştı. Yerde yaralı olarak yatan 1 yaralı ambulans ile Şişli Etfal Hastanesine kaldırılırken diğer bir yaralı ise vatandaşların yardımıyla hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerinde incelemelerde bulunarak kavgaya karışan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.