Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kağıthane’de Bir Kişiyi Öldüren Zanlılar Yakalandı

Kağıthane’de geçtiğimiz yıl bir şahsı tabanca ile öldüren 3 şüpheli, Büyükçekmece ve Bahçelievler’de yapılan eş zamanlı operasyonda yakalandı. Birçok suçtan aranma ve suç kayıtları bulanan şüpheli şahıslar tutuklandı.21 Ekim...

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2016 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2016 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de geçtiğimiz yıl bir şahsı tabanca ile öldüren 3 şüpheli, Büyükçekmece ve Bahçelievler’de yapılan eş zamanlı operasyonda yakalandı. Birçok suçtan aranma ve suç kayıtları bulanan şüpheli şahıslar tutuklandı.
21 Ekim 2015 tarihinde Kağıthane’de 37 yaşındaki M.A. isimli erkek şahsın tabanca ile yaralanması, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından çalışma başlatılmıştı. Ekipler tarafından Büyükçekmece ve Bahçelievler ilçelerinde eş zamanlı operasyon yapıldı. Gerçekleştirilen operasyonlarda O.Y. (42), A.Y. (43) ve U.T. (27) isimli erkek şahıslar yakalanırken, 1 adet tabanca ve 64 adet fişek ile 1 adet pompalı tüfek ve 10 adet kartuş ele geçirildi.
Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan detaylı çalışmalarda şüpheli O.Y. ile maktul M.A.’nın arkadaş oldukları, zaman içerisinde aralarında çıkan anlaşmazlıkların husumete dönüştüğü, olay günü şüpheli şahısların olay yerine bir araçla gelerek maktule otomobili içerisinde iken tabanca ile ateş ettikten sonra kaçtıkları öğrenildi.
Birçok suçtan aranma ve suç kayıtları bulanan şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.