Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kafeteryayı Savaş Alanına Çeviren Kavga Kamerada

Kadıköy’de kalabalık bir grup, aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen bir kafeteryaya baskın düzenledi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.Olay, Acıbadem...

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 19:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 19:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy’de kalabalık bir grup, aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen bir kafeteryaya baskın düzenledi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavga anı ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Olay, Acıbadem Caddesi’nde bulunan bir kafede geçtiğimiz gün saat 13.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, dükkan sahipleri ile kiracısı olan kafeterya işletmecisi arasında iş yerinin tahliye edilmesi konusunda yaşanan husumetin ardından geçtiğimiz gün bir grup ile birlikte iş yerine baskına yapan dükkan sahipleri ile kafeterya işletmecisi arasında kavga çıktı. Kavgaya kafeteryadaki garsonlar da dahil oldu. Kavga sırasında kasada duran bir kadın grubun üzerine biber gazı sıktı. Bunun üzerine saldırganlar ellerine geçirdikleri ne varsa kadının üzerine fırlatmaya başladı. Kadın kasanın altına saklanarak kendini korurken, grup masaları tekmeleyerek ve eşyaları devirerek kafeyi adeta savaş alanına çevirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, şahısları sakinleştirdikten sonra tarafların ifadelerine başvurdu. Müşterilerin büyük korku ve panik yaşadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.