Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadınların Korkulu Rüyası Tacizciyi Özel Ekip Yakaladı

28 Yaşındaki M.e.e., Özel Kurulan Ekip Tarafından Yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 17:35
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 17:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadınların Korkulu Rüyası Tacizciyi Özel Ekip Yakaladı
Samsun’da ayrı tarihlerde 2 ayrı bayanı oturdukları apartmanın girişinde yakalayıp cinsel organını çıkartarak mastürbasyon yaptığı iddia edilen bir kişi özel polis ekiplerinin takibi sonucu yakalandı.
Olay, Samsun’un Atakum ilçesi Yeni Mahalle’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 19 Nisan saat 20.30 sıralarında üniversite öğrencisi G.K.(22) adlı genç kız okuldan evine giderken kimliği belirsiz bir kişi peşinden apartmana girip saçından yakalayarak cinsel organını dışarı çıkartıp mastürbasyon yapıp kaçtı. Korku dolu anlar yaşayan genç kız polise şikayette bulundu. Polis araştırma yaparken bu kez aynı mahallede 22 Nisan saat 21.30 sıralarında aynı tür ikinci bir olay meydana geldi. İşten evine giren C.A.(34) adlı kadını takip eden kimliği belirsiz şahıs peşinden apartmana girip saçından yakalayarak cinsel organının çıkartıp yine mastürbasyon yaptı. Bu kez C.A.’nın evine girmek isteyen kimliği belirsiz şahıs, genç kadının elini ısırıp feryat etmesi üzerine korkup kaçtı. C.A. da polise şikayette bulundu.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, kadınların korkulu rüyası haline gelen şahsı yakalamak için özel ekip kurdu. Özel polis ekibi çevrede bulunan iş yerleri ve evlere ait 30 ayrı güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin görüntüsüne ulaştı ve ardından da kimliğini tespit edip yakalayarak gözaltına aldı.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu’nda ifadesi alınmak istenilen 28 yaşındaki M.E.E., susma hakkını kullanarak ifade vermek istemedi. Mağdur bayanlar ise M.E.E.’yi teşhis ettiler.
M.E.E., bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.