Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Sürücünün Çarptığı 10 Aylık Bebek Hayatını Kaybetti

Bursa’da 21 yaşındaki kadın sürücünün kamyonet ile çarptığı 10 aylık bebek hayatını kaybetti. Kazada 1 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi Bahar sokakta Selin D. (21) idaresindeki 16 EU...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 08:04
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 08:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da 21 yaşındaki kadın sürücünün kamyonet ile çarptığı 10 aylık bebek hayatını kaybetti. Kazada 1 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Ahmet Yesevi Mahallesi Bahar sokakta Selin D. (21) idaresindeki 16 EU 497 plakalı kamyonet ara sokakta bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıktı. Önce duvara çarpan kamyonet buradan da teyzesi Emine Caner’in (35) parka götürmek üzere dışarı çıkardığı bebek arabasındaki 10 aylık Hira Gencar ve teyzesi Caner’e çarptı. Kazanın hemen ardından yakınları tarafından özel bir hastaneye götürülen Hira Bebek, burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Teyzesi Emine Caner ise olay yerine gelen ambulans ekiplerince hafif yaralı olarak Mudanya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
"FREN YERİNE GAZA BASTI" İDDİASI
Olayı gören mahalle sakinleri sürücü Selin D.’nin olay anında panikleyerek frene basacağına gaza bastığını, kamyonetin bu sebeple kontrolden çıktığını iddia etti.
Kamyonet sürücüsü Selin D. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.