Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadın Saldırganın Ateş Açtığı Alanda Şüpheli Poşet Paniği

Taksim’deki polis noktasına ateş açıp kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürerken, aynı alanda bulunan şüpheli bir poşet paniğe neden oldu. Fünyeyle patlatılan poşetten giysiler çıktı.Taksim Meydanı’ndaki polis noktasına...

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2015 16:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2015 16:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Taksim’deki polis noktasına ateş açıp kaçan saldırganın yakalanması için çalışmalar sürerken, aynı alanda bulunan şüpheli bir poşet paniğe neden oldu. Fünyeyle patlatılan poşetten giysiler çıktı.
Taksim Meydanı’ndaki polis noktasına gelen şüpheli bir kadın, uzun namlulu silahla rastgele ateş etti. Olayın ardından kaçan saldırgan silahını da olay yerinin yakınında attı. Saldırganın atkısının da olay yerinde düştüğü görüldü. Taksim ve çevresinde geniş güvenlik önlemi alan polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Bu sırada güvenlik şeridiyle kapatılan alandaki şüpheli poşet için olay yerine bomba imha uzmanı çağrıldı. Özel giysilerini giyen bomba uzmanı, poşete fünye yerleştirdi. Fünyeyle patlatılan poşetten giysi çıktı.
Öte yandan, saldırganın rastgele ateş ettiği sırada Taksim’deki polis anons aracına kurşun isabet ettiği görüldü. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını sürdürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.