Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kadıköy’de top mermileri bulundu

Kadıköy iskele meydanında iskele çalışması yapan ekiplerin kazısı sırasında top mermisi bulundu. Kepçenin balçığı aldığı sırada denizden çıkan 9 top mermisi, polisin incelemesinden sonra emniyete götürüldü.İstanbul Büyükşehir...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 14:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 14:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kadıköy iskele meydanında iskele çalışması yapan ekiplerin kazısı sırasında top mermisi bulundu. Kepçenin balçığı aldığı sırada denizden çıkan 9 top mermisi, polisin incelemesinden sonra emniyete götürüldü.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Kadıköy rıhtımını güçlendirme ve yenilenme çalışmaları sırasında, top mermileri bulundu. Kazılar esnasında çıkan 6 top mermisini gören görevliler, hemen polisi arayarak durumu bildirdi. Olay yerine gelen polis ise top mermilerinin çevresinde güvenlik çemberi oluşturarak bomba uzmanı istedi. Bu sırada yapılan incelemede ise çalışmanın olduğu yerde 3 top mermisi daha tespit edildi. Olay yerine gelen bomba uzmanları ise olay yerinde gerekli çalışmaları yaptıktan sonra top mermilerini kontrollü bir şekilde alarak emniyete götürdü. Yaşanan olay nedeniyle bir süre duran iskele çalışması, top mermilerinin götürülmesinden sonra tekrar başladı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.