Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kaçırılan 13 yaşındaki kızdan 4 aydır haber alınamıyor

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 4 ay önce kaçırılan 13 yaşındaki Fatma Turan’ın ailesi, devletten yardım bekliyor.İlçenin Şair İbrahim Rafet Mahallesi’nde yaşayan Hadi Turan, 13 yaşındaki kızı Fatma Turan’ın, tarım işçiliğine...

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2016 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2016 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 4 ay önce kaçırılan 13 yaşındaki Fatma Turan’ın ailesi, devletten yardım bekliyor.
İlçenin Şair İbrahim Rafet Mahallesi’nde yaşayan Hadi Turan, 13 yaşındaki kızı Fatma Turan’ın, tarım işçiliğine gittikleri Erzurum Hınıs’ta komşularının 24 yaşındaki oğlu tarafından kaçırıldığını iddia ederek polise şikayette bulundu. Kızlarının kaçırılmasından sonra apar topar Siverek’e dönen aile fertleri, 4 aydır kızlarından haber alamadıklarını ve hayatından endişe ettiklerini bildirdiler.
7 çocuklu ailenin en büyük çocuğu Mehmet Turan, “13 yaşındaki kız kardeşimi kaçırdılar. Biz tarım işçisi fakir bir aileyiz. Biz devletin kardeşimizi himayesine almasını istiyoruz. Devlet bizim büyüğümüzdür. Gereken neyse devletin yapmasını istiyoruz. Savcılığa gittim, tutuklamasını çıkardıklarını söylediler. 4 aydır kendisinden haber alamıyoruz ve hayatından endişe ediyoruz” diye konuştu.
4 aydır evlerinde huzur kalmadığını söyleyen anne Besra Turan, “Ben kızımı istiyorum. Kızım ölü mü, yaşıyor mu bilmiyorum. Biz devlete sığındık, kızım daha 13 yaşında. Onu bir bisküviyle bile kandırabilirsiniz çünkü daha çocuk. Kızım daha çocuktu, kucağıma alır banyosunu yaptırırdım” şeklinde konuştu.
Gün boyu gözyaşı döktüklerini söyleyen aile fertleri, Fatma Turan’ın bu sene 8. sınıfa başlayacağını belirtti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.